Panowie w niedziele 05.12.2010 chcemy polatac albo euro albo rynek kto sie na to pisze z gismo rozmawialem mysle ze 12 pod kauflandem bedzie ok pisac kto jest za i kto bedzie ...
TYLKO PISAC A NIE SIE OPIERDZIELAC I SPAC
Zdrówko i po małym. Ps. jutro będzie boleć
mnie nie bedzie .. ja wylatalem sie dzis z BMW na tuszynie i wystarczy mi juz na jakis czas a pozatym u mnie spalanie jest 21l/100km wiec mało oplaclny interes jak dlamnie ta cała zima . teraz wyciagam auto jak potrzebuje . pozdro i milej jazdy
PANOWIE MNIE NIE BEDZIE DZISIAJ NIKT SIE NIE ORESLIL CZY BEDZIE CZY NIE A JA SAM NIE BEDE STERCZAL WIEC ODPADAM DZISIAJ
Prezes to ja ci cos powiem teraz ode mnie z daleka bo ja chcialem jechac okreslil sie ktos czy bedzie czy nie nikt a post nie jest od dzisiaj jak byles trzeba bylo pisac na stronie a nie, ja jestem tego zdania ze smsow nie poszczam od tego jest strona zeby sie nawzajem informowac wyjatkiem sa ci ktorzy nie maja internetu ale nie do wszystkich mam numer, a na srode co bylo wrzucilem posta i huj wielki bylem ja i jonek z bajem tylko musialem niespodziewanie zostac w pracy to im dalem znac tak sie umawialem wiec nie do mnie pretensje ze pisze o 11 ze nie jade jezeli ktos nie okreslil sie ze bedzie to ja jak dupa nie bede sam stal i czekal godz. zastanawiajac sie czy ktos przyjedzie czy nie. I jeszcze jedno z twojego ostatniego posta wynika ze olewam klubowiczy tak to zrozumialem wiec zrozum ze jakbym tak mial wszystkich olewac nie raz powiedzialbym NIE. WIEC PYTANIE DO KOGO PRETENSJE???? SOry prezes taka prawda i sie nie bede sprzeczal
Ostatnio edytowany przez Ibron (2010-12-05 19:14:39)
Nie wiem po co było przyjeżdżać skoro nikt nie zreflektował się na "TAK PRZYJADĘ" był pomysł ale nie przeistoczył się w dokonanie wiec nie wiem po co ten cały dym